ДТП із Трухіним: поліцейські на допиті не підтвердили, що нардеп пропонував хабар

Читать на русском
Поліцейські, яких повторно допитали співробітники ДБР, не підтвердили інформацію, що нардеп Олександр Трухін одразу після аварії хотів дати хабара.
фото НПУ

Поліцейські, яких повторно допитали співробітники ДБР, не підтвердили інформацію про пропозицію їм хабаря нардепом Олександром Трухіним одразу після аварії.

Про це заявив директор ДБР Олексій Сухачов на засіданні комітету ВР з питань правоохоронної діяльності у середу, 9 лютого, повідомляє Інтерфакс-Україна.

ДТП із нардепом Трухіним: хронологія подійДТП із нардепом Олександром Трухіним сталося у серпні 2021 року. Як розвивалися події з того часу – на інфографіці.

«Щодо можливої ​​пропозиції надання Трухіним неправомірної вигоди. Під час повторного допиту поліцейські повідомили, що особисто їм кошти як неправомірну вигоду не пропонували», - сказав Сухачов.

За його словами, співробітників поліції, які перебували на місці ДТП, повторно допитали 8 лютого. Правоохоронці не надали інформації щодо того, хто саме був за кермом авто у момент ДТП.

Також Сухачов повідомив, що під час перегляду відеозапису, оприлюдненого виданням «Українська правда», «слідчі ДБР не виявили інформації, яка б встановлювала нові обставини ДТП або спростовувала вже отримані докази».

Нагадаємо, Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем ДТП при в'їзді до Києва. Повідомлялося, що депутат перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

1 лютого журналісти опублікували ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, яке першим прибуло на місце ДТП за участю Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському та втекти з місця події.

Після оприлюднення відео Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: