ДТП з Трухіним: ДБР знову викликало на допит поліцейського з бодікамерою

Читать на русском
ДБР викликало на повторний допит поліцейського як свідка у справі ДТП за участю нардепа Трухіна, щоб з'ясувати нові деталі.
фото НПУ

Державне бюро розслідувань викликало як свідка поліцейського, запис з бодікамери якого було оприлюднено журналістами у рамках розслідування ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна.

Про це повідомила речник ДБР Ольга Чеканова журналістам у понеділок, 7 лютого, у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Нардеп Трухін від початку каденції виконав трохи більше 20% обіцянокСкандальний нардеп Олександр Трухін виконав 10 обіцянок із 46, провалив – 7, решта поки що в процесі реалізації.

«Слідчі ДБР викликали поліцейського як свідка, слідчі мають намір з'ясувати у нього нові обставини у справі, які він озвучив журналістам, у тому числі чомусь не повідомив на попередньому допиті в ДБР цю інформацію», - сказала вона.

При цьому спікер уточнила - про підозру поліцейському повідомляти поки що планів немає.

«Хочу почати з того, щоб спростувати неправдиву інформацію, яка сьогодні розповсюджується у ЗМІ… жодних намірів повідомляти підозру поліцейському слідчі не планують», - уточнила Чеканова.

За словами спікера ДБР, слідчі вже вивчили відео з усіх камер від Полтави до Києва, провели 4 експертизи, зараз проводиться ще одна – заключна експертиза. Допитано значну кількість свідків, зокрема народного депутата, інших учасників ДТП, поліцейських, додала вона.

Нагадаємо, Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем ДТП при в'їзді до Києва. Повідомлялося, що депутат перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

1 лютого журналісти опублікували ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який першим прибув на місце ДТП за участю Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському та втекти з місця події.

Після оприлюднення відео Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: