ДТП з Трухіним: у ДБР заявили, що за кермом був не депутат

Читать на русском
У ДБР заявили, що вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування автівки Трухіна у день ДТП. За даними правоохоронців, перед аварією за кермом був не Трухін.
Слово і діло

У Державному бюро розслідувань заявили, що вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування автівки народного депутата Олександра Трухіна у день ДТП. За даними правоохоронців, перед аварією за кермом був не Трухін.

Слідчі виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала «особа в одязі червоного кольору». Зокрема цю людину зафіксувала остання на той час робоча камера у центрі міста Бориспіль.

ДТП за участю нардепа: крайнє відео з камер відеоспостереженняДержавне бюро розслідувань

Водночас аварія сталася на ділянці дороги, де у серпні 2021-го не було камери спостереження. Тож ДБР призначило низку експертиз, щоб встановити особу водія на момент ДТП.

Уточнимо, що на на всіх камерах видно дату і безпосередньо того, хто був за кермом під час ДТП.

За даними пресслужби, наразі завершили 4 експертизи, триває 5 — остання. Після її завершення у Держбюро вважають, що буде можливо назвати особу водія.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін, за даними ЗМІ, 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ.

Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

«Слово і діло» зібрало все, що на даний момент відомо про ДТП за участю Трухіна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: