Звіт ООС: на Донбасі окупанти стріляли вже 4 рази, є поранений

Читать на русском
Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

Від початку доби, 5 лютого, станом на 17 годину у зоні ООС зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаціних військ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що війська окупантів обстріляли населений пункт Павлопіль, застосувавши 2 безпілотні літальні апарати, з яких скинули 4 гранатометні постріли, імовірно ВОГ-17. Втрат серед цивільного населення немає.

Голова Сартанської військово-цивільної адміністрації Олександр Куркчі зазначив, що два вибухові пристрої упали на будівлю непрацюючої школи.

У бік Пісків окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Житло для ветеранів війни на Донбасі: що обіцяють політики та що залишилося невиконанимВолодимир Зеленський обіцяв 2022 року повністю закрити чергу на квартири для ветеранів війни на Донбасі. Що обіцяють інші політики – у матеріалі.

Неподалік Пищевика російські найманці двічі обстрілювати позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Повідомляється, що внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Нагадаємо, що на Донбасі протягом минулої доби, 4 лютого, бойовики не порушували перемир'я.

Раніше ми повідомляли, що бойовики проросійських збройних формувань на території ОРДЛО в черговий раз відкрили вогонь по безпілотнику Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Також, Збройні сили Канади відправили в Україну літак із військовою допомогою для Збройних сил України. На борту лише нелетальне озброєння.

Окрім цього, СБУ повідомила про підозру бойовику «ДНР», який брав участь у тортурах в «Ізоляції».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: