Україна поки що не планує ніяких військових операцій з повернення Криму і Донбасу – Залужний

Читать на русском
Головком ЗСУ запропонував президенту Росії вгамуватися, бо Україна не розробляє жодних військових операцій
Валерій ЗалужнийОК Північ

Україна поки що не планує ніяких військових операцій з повернення окупованого Криму та окупованих районів Донецької та Луганської області, що б не кричали з цього приводу в Кремлі та поплічники окупантів в ОРДЛО.

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний в ефірі програми «Право на владу».

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

«Ні. Повинен заспокоїти й президента Російської Федерації, і жителів Російської Федерації про те, що ніяких розпоряджень, ніяких розмов про те, щоб планувати військову операцію по входженню на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської області або в тимчасово окупований Крим - таких розмов не велося і таких планів не розроблялося. Жодного» - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський підписав у Верховній Раді указ про зміцнення обороноздатності України та привабливість військової служби. Чисельність ЗСУ за три роки збільшать на 100 тисяч.

Тим часом президент Росії Володимир Путін в черговий раз звинуватив Україну в «саботажі» Мінських угод. А в псевдореспубліках бойовиків в ОРДЛО практично щодня заявляють про те, що Україна нібито готує наступ на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: