Стало відомо, скільки бойовиків «Л/ДНР» затримано з початку агресії Росії

Читать на русском

Військова контррозвідка СБУ протягом 2014-2021 років затримала понад 1000 терористів ЛДНР.
фото СБУ

Військова контррозвідка СБУ протягом 2014-2021 років встановила особи 1387 учасників незаконних збройних формувань «ЛНР» та «ДНР» та затримала понад 1000 із них.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Чи хочуть росіяни війни: що утримує Кремль від вторгнення в УкраїнуБільшість громадян Росії позитивно ставиться до України та українців і вважає велику війну малоймовірною.

Так, за цей період контррозвідники викрили та затримали 133 агенти іноземних спецслужб, припинили діяльність 6 терористичних груп, ліквідували 210 схронів зі зброєю. Також було затримано 1096 бойовиків «Л/ДНР».

За матеріалами контррозвідки розпочато понад 7 тис. кримінальних проваджень щодо злочинів проти державної безпеки України, та 688 вироків суду вже набули чинності.

Крім того, за період гібридної війни виявлено та локалізовано 439 спроб іноземної сторони отримати відомості з обмеженим доступом, притягнуто до адміністративної відповідальності 1642 особи за порушення законодавства у сферах охорони державної таємниці та інформбезпеки, скасовано допуск до держтаємниці 507 посадових осіб, призупинено дію 2 ведення діяльності, пов'язаної з державною таємницею.

Нагадаємо, у Києві викрили банду терористів ІДІЛ.

Раніше президент Володимир Зеленський відповів, чи можлива сьогодні повномасштабна війна із Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: