Бойовики на Донбасі обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ

Читать на русском
У районі населеного пункту Павлопіль бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по БПЛА СММ малого радіуса дії
Ілюстративне фотоpatrioty.org.ua

Бойовики проросійських збройних формувань на території ОРДЛО в черговий раз відкрили вогонь по безпілотному літальному апарату Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомила пресслужба Операції об'єднаних сил.

«Українська сторона СЦКК повідомляє про чергові факти порушень Мінських домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей» - сказано в повідомленні.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

Так, в районі населеного пункту Павлопіль бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по БПЛА СММ малого радіуса дії, який був запущений з метою моніторингу ситуації. Крім обстрілу, відзначалася спроба заглушити безпілотник роботою засобів РЕБ.

На думку спостерігачів, причиною такої агресивної поведінки з боку бойовиків може бути спроба приховати від безпілотника місії порушення щодо відведення важкого озброєння від лінії розмежування та сліди військової присутності російських військ у зоні безпеки.

Нагадаємо, раніше Головне розвідувальне управління Міністерства оборони України повідомило, що Росія таємно завезла на окупований Донбас танки, бронемашини та безпілотники, а також поставила кількох тисяч тонн пального.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: