Росія приховано завезла на Донбас танки, бронемашини та безпілотники – розвідка

Читать на русском
Росія таємно завезла на окупований Донбас танки, бронемашини та безпілотники, а також поставила кілька тисяч тонн пального.
фото УНН

Росія таємно завезла на окупований Донбас танки, бронемашини та безпілотники, а також поставила кілька тисяч тонн пального.

Про це інформує у Facebook Головне управління розвідки Міноборони.

На зло Кремлю: головні підсумки візиту президента Туреччини до КиєваДокументи, які підписали Україна та Туреччина, можуть сильно не сподобатися Кремлю, детальніше читайте у матеріалі.

Відомо, що російське командування продовжує логістичне забезпечення свого оперативного угруповання на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Так, у січні Росія таємно завезла залізничним та автомобільним транспортом з території до 9 000 тонн пального, кілька одиниць танків та броньованих машин, самохідних артилерійських установок, безпілотних літальних апаратів, інше озброєння та боєприпаси, у тому числі для артилерійських систем та мінометів.

Крім того, наприкінці січня командування окупаційних військ надіслало заявки на комплектування своїх з'єднань та частин додатковим озброєнням, а також на постачання запасних частин (агрегатів) для відновлення (ремонту) військової техніки.

Раніше ми писали про те, що президент Франції Еммануель Макрон та президент Росії Володимир Путін провели переговори, під час яких російський лідер поскаржився французькому главі держави на Україну.

Нагадаємо, Зеленський заявив про те, що Україна поки що не планує жодних військових операцій щодо повернення Криму та Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: