Розгляд апеляції на арешт майна Порошенка перенесли

Читать на русском
Київський апеляційний суд переніс на березень розгляд апеляційної скарги на рішення суду про арешт майна Порошенка у вугільній справі.
Фото Слово і діло

Київський апеляційний суд переніс на березень розгляд апеляційної скарги на рішення суду про арешт майна екс-президента, народного депутата Петра Порошенка у так званій «вугільній справі».

Про це у четвер, 3 лютого, повідомив адвокат Ігор Головань, повідомляє Укрінформ.

Мінімальний запобіжний захід для Порошенка: про що може свідчити таке рішення судуАдвокат розповів, про що може свідчити обрання для Порошенка мінімального запобіжного заходу.

«У зв’язку з хворобою одного з членів колегії суддів сьогодні розгляд нашої скарги з приводу накладення арешту на майно Петра Порошенка не відбувся... Як нам сказали, найближчим можливим днем ​​розгляду скарги буде 9 березня», - сказав він.

Нагадаємо, 6 січня Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання сторони звинувачення щодо арешту майна експрезидента Петра Порошенка у справі про поставки вугілля з ОРДЛО.

Зокрема, арешт накладено на майно, що належить Порошенку на праві власності відповідно до інформації з Держреєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна.

20 грудня 2021 року Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді та сприяння діяльності терористичних організацій.

19 січня Печерський райсуд Києва обрав нардепу запобіжний захід. Порошенка відпустили під особисте зобов'язання. Колишнього президента також зобов’язали здати паспорти для виїзду за кордон. Адвокати та прокуратура оскаржили рішення суду.

«Слово і діло» писало, у яких справах депутату вже оголосили про підозру, а які провадження розслідуються чи були закриті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: