Порошенко прибув до ДБР на допит (доповнено)

Читать на русском

П'ятий президент України Петро Порошенко прибув до ДБР на допит у вугільній справі. Раніше суд переніс на 11 лютого розгляд скарги на рішення про обрання запобіжного заходу нардепу.
Слово і діло

У понеділок, 31 січня, п'ятий президент України Петро Порошенко прибув до ДБР на допит.

Як повідомили у відомстві народний депутат відмовився від дачі показів слідчому та покинув приміщення ДБР.

Також, він відмовився підписувати протокол, що документально зафіксовано.

Раніше Київський апеляційний суд переніс на 11 лютого розгляд скарги на рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання п'ятому президентові України, народному депутату Петру Порошенку.

Порошенку оголосили про підозру у «вугільній справі»: у яких ще провадженнях фігурує п'ятий президентПетру Порошенку оголосили про підозру у держзраді у справі про закупівлю вугілля. У яких ще провадженнях фігурує п'ятий президент.

Нагадаємо, 20 грудня 2021 року Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді та сприяння діяльності терористичних організацій. Колишнього президента підозрюють у тому, що він розірвав контракти на постачання вугілля з ПАР та організував постачання вугілля з ОРДЛО.

6 січня суд заарештував усе майно Порошенка.

19 січня Печерський райсуд Києва обрав нардепу запобіжний захід. Порошенка відпустили під особисте зобов'язання. Колишнього президента також зобов’язали здати паспорти для виїзду за кордон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: