Білоруським спортсменам заборонили спілкуватися з журналістами на Олімпіаді

Читать на русском
Національний олімпійський комітет Білорусі заборонив спортсменам спілкуватися з журналістами на Олімпійських іграх 2022 у Пекіні.
biathlon.com.ua

Національний олімпійський комітет Білорусі заборонив спортсменам спілкуватися з журналістами на Олімпійських іграх 2022 у Пекіні.

Про це повідомляє «Матч ТВ».

Відомо, що членам спортивної делегації Білорусі на Олімпійських іграх дозволили спілкуватися лише з представниками ЗМІ, акредитованими НОК Білорусі. Наразі більше деталей не відомо.

Олімпійські ігри: скільки медалей завойовували українські спортсмениСкільки медалей завойовували українські спортсмени на Олімпійських іграх від 1994 року – на інфографіці.

Зазначимо, що кваліфікаційні вимоги для участі на Олімпійських іграх виконали 28 білоруських атлетів. Білорусь у Пекіні буде представлена в шести видах спорту.

Нагадаємо, зміна клімату загрожує зимовим Олімпіадам та майбутньому всіх зимових видів спорту, роблячи небезпечними умови для спортсменів та всіх учасників.

Раніше писали, що Олімпійські ігри 2022 року, які будуть проводитися в Пекіні, жодним чином не вплинуть на агресивні плани Росії щодо України. Війна проти України та вторгнення на її територію відбуватиметься відповідно до планів президента РФ Володимира Путіна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: