У Путіна заявили, що Росії «нав'язують» війну з Україною

Читать на русском
На тлі концентрації російських військ біля кордону з Україною, Москва продовжує стверджувати, що винні Сполучені Штати.
24 Канал

Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев заявив, що Росія «не хоче війни» і «не загрожує» Україні. Він пригрозив втратами як з боку Москви, так і з боку Києва, звинувативши в ескалації Сполучені Штати.

Про це повідомляють російські видання ТАСС та РИА Новости, цитуючи Патрушева.

Зазначається, що на тлі концентрації російських військ біля кордону з Україною Москва продовжує стверджувати, що в ситуації, що склалася, винні Сполучені Штати.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

Згідно зі словами Патрушева, американців не хвилює, «яких втрат може зазнати кожна зі сторін».

«Наразі говорять про те, що Росія загрожує Україні. Повна безглуздість! Немає жодної загрози... Ні, американські офіційні особи стверджують, що загроза є, і вони готові битися, надаючи зброю, до останнього українця. Не хочемо ми війни, і вона нам зовсім не потрібна, і ті, хто її нав'язують, особливо із Заходу, вони переслідують якісь свої корисливі вигадки», - заявив секретар Ради безпеки РФ.

Нагадаємо, що міністр Кулеба розповів про дипломатичну стратегію для протидії агресії Росії.

Раніше ми повідомляли, що Сполучені Штати Америки відмовилися від відключення Росії від міжбанківської міжнародної системи SWIFT. Також США не будуть вводити ембарго на постачання нафти та газу з Росії.

Київ вважає, що Росія в обов'язковому порядку повинна бути відключена від SWIFT в якості покарання за військову агресію проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: