У Росії винищувач розвалився на частини прямо на аеродромі

Читать на русском
Літак постраждав під час невдалої спроби злетіти. Він не зміг відірватися від землі, викотився за межі смуги, після чого буквально розпався
Фото з місця подійФото ТАСС

У Росії винищувачі вже розпадаються на частини прямо на місцях базування. Так, в Новгородській області прямо на аеродромі винищувач МіГ-31 викотився за злітну смугу і розвалився надвоє.

Про це повідомляє ТАСС.

Зазначається, що літак постраждав під час невдалої спроби злетіти. Він не зміг відірватися від землі, викотився за межі смуги, після чого буквально розпався. Екіпаж не постраждав, а ось винищувач серйозно пошкоджений.

Втім, в російських ПКС вже заявили, що літак буде відновлений. Причиною інциденту назвали технічні неполадки.

Втім, останнім часом Росії з літаками не дуже щастить. Так, 19 серпня 2021 року в Росії сталася чергова авіакатастрофа за участю військового літака. В Астраханській області в ході планового польоту розбився винищувач МіГ-29.

31 Липня 2021 року в Росії на Далекому Сході в районі Сахаліну зазнав аварії винищувач Су-35 Військово-космічних сил Росії. Пілот при авіакатастрофі зміг вижити.

Незадовго до цього у РФ розбився новітній літак Іл-112, призначений замінити собою українські аналоги. Під час аварії загинув екіпаж з елітних російських льотчиків-випробувачів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: