Росія хоче скасувати засідання Радбезу ООН щодо України

Читать на русском
Росія хоче скасувати відкрите засідання Ради Безпеки ООН, в ході якого планується обговорити нарощування російських військ на кордоні з Україною.
IAEA Imagebank

Росія хоче скасувати відкрите засідання Ради Безпеки ООН, в ході якого планується обговорити нарощування російських військ на кордоні з Україною.

Про це повідомляє заступник посла Росії в ООН Дмитро Полянський.

«Я не можу пригадати іншого випадку, коли член Ради Безпеки пропонував обговорити власні необґрунтовані твердження і припущення в якості загрози міжнародному порядку від когось іншого», – пише Дмитро Полянський.

Напасти не можна відступити: як Кремль сам загнав себе у кутПогрожуючи Сполученим Штатам та НАТО, Кремль загнав себе у ситуацію, в якій немає добрих рішень.

Він додав, що сподівається на те, що члени Радбез ООН не підтримають проведення засідання щодо України.

«Сподіваюся, колеги-члени РБ ООН не підтримають цей явний піар-хід, що ганьбить репутацію Ради Безпеки ООН», – наголошує заступник посла Росії в ООН.

Нагадаємо, Сполучені Штати ініціювали на 31 січня 2022 року відкрите засідання Ради Безпеки Організації об'єднаних Націй. Воно буде присвячене агресивним діям Росії і деескалації ситуації навколо України.

Додамо, у Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй заявили, що підготувалися до будь-яких сценаріїв розвитку подій навколо України. ООН уважно спостерігає за тим, що відбувається.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: