Розстріл у Дніпрі: стрілець заявив, що кається і попросив відправити його в СІЗО

Читать на русском
Небажання вирушати на гауптвахту Рябчук обґрунтував тим, що він не хоче повертатися в місце, де над ним знущалися
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

Військовослужбовець Національної гвардії України Артем Рябчук, який 27 січня розстріляв п'ятьох і поранив ще п'ятьох своїх товаришів по службі в Дніпрі, заявив на судовому засіданні, що визнає провину і кається у скоєному.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на матеріали із зали суду.

Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: все, що відомо про інцидентУ Дніпрі нацгвардієць Рябчук розстріляв товаришів по службі – п'ять загиблих, п'ять поранених. Усі подробиці, фото, відео – у матеріалі.

«Ваша честь, мені щиро шкода тих людей, яким я заподіяв біль своїм вчинком. Я винен і повністю визнаю свою провину. Мені важко згадувати той час в ніч з 26 на 27 січня. Ми після затримання з прокурором і слідчим провели допит, на якому я до пізньої ночі все сказав і розповів, після того, як я добровільно здався. Моє єдине бажання: не відправляйте мене на гауптвахту, а в слідчий ізолятор» - заявив Рябчук.

Небажання вирушати на гауптвахту за місцем проходження військової служби Рябчук обґрунтував тим, що він не хоче повертатися в місце, де над ним знущалися.

Нагадаємо, у Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів. Як повідомили в поліції, загинули 5 осіб, ще п'ятьох поранених ушпиталили.

Нацгвардієць, який розстріляв товаришів по службі, пізніше був затриманий. Він сам здався силовикам. У ДБР відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, а також за статтею про службову недбалість керівництва Нацгвардії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: