Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: ДБР проводить обшуки у військовій частині

Читать на русском
Відомо, що обшуки проводяться з метою перевірки обставин, які могли призвести до того, що Рябчук вирішив убити товаришів по службі.
dbr.gov.ua

У військовій частині Дніпра, де служили нацгвардієць Артем Рябчук та його жертви, у п'ятницю, 28 січня, відбуваються обшуки.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: все, що відомо про інцидентУ Дніпрі нацгвардієць Рябчук розстріляв товаришів по службі – п'ять загиблих, п'ять поранених. Усі подробиці, фото, відео – у матеріалі.

Відомо, що обшуки проводяться з метою перевірки обставин, які могли призвести до того, що Рябчук вирішив убити товаришів по службі. Слідчі вивчають документи про організацію служби, роботу з особовим складом та роботу психологів.

Нагадаємо, у Дніпрі 27 січня на території заводу Південмаш солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів. Загинуло 5 осіб, ще п'ятьох поранених госпіталізували. Стан двох постраждалих тяжкий.

Рябчука пізніше було затримано. Він сам здався силовикам. У ДБР відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, а також за статтею про службову недбалість керівництва Нацгвардії.

Суд обрав Рябчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: