Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: Рябчук заарештований

Читать на русском
Солдату-строковику Артему Рябчуку, який розстріляв своїх товаришів, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Солдату-строковику Артему Рябчуку, який розстріляв своїх товаришів, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на оперативне зведення Нацполіції.

Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: все, що відомо про інцидентУ Дніпрі нацгвардієць Рябчук розстріляв товаришів по службі – п'ять загиблих, п'ять поранених. Усі подробиці, фото, відео – у матеріалі.

«Під час проведення поліцейської операції правопорушника розшукано в місті Підгородне Дніпровського району Дніпропетровської області, автомат та патрони до нього вилучено. Р. обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом територіальним управлінням Державного бюро розслідувань відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство)», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів. Як повідомили в поліції, загинули 5 осіб, ще п'ятьох поранених шпиталізували.

Нацгвардієць, який розстріляв товаришів по службі, пізніше був затриманий. Він сам здався силовикам. У ДБР відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, а також за статтею про службову недбалість керівництва Нацгвардії.

Нацгвардія виділить грошову допомогу пораненим під час стрілянини в Дніпрі та виплатить по 1,8 млн грн сім'ям жертв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: