У Зеленського відреагували на інформацію британської розвідки щодо «проросійського уряду»

Читать на русском
До інформації про те, що Кремль планує привести до влади в Україні «проросійський уряд» на чолі з екснардепом Євгеном Мураєвим, слід поставитися серйозно.
Вікіпедія

До інформації про те, що Кремль планує привести до влади в Україні «проросійський уряд» на чолі з екснардепом Євгеном Мураєвим, слід поставитися серйозно.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у коментарі Reuters.

Уроки русофобії від Володимира Путіна. Колонка Леоніда ШвецяДо Володимира Путіна в Україні позитивно ставляться 15 відсотків опитаних. Це чимало, зважаючи на восьмий рік війни.

Він розповів агентству, що серед українців є сумніви, чи не був би Мураєв «надто смішною фігурою», обраною Кремлем для того, щоб очолити Україну.

Водночас, Подоляк підкреслив, що раніше Росія вже підтримувала «другорядних постатей» на керівних посадах в окупованому Криму та на окупованих територіях Донбасу.

«Тому слід якнайсерйозніше поставитися до цієї інформації», — сказав радник глави Офісу президента.

Учора в Міністерстві закордонних справ Великобританії заявили, що Росія вже сформувала склад «окупаційного проросійського уряду» для України, який прийме владу у Києві після того, як російські війська окупують країну.

Раніше ми писали про те, що джерела американського ЗМІ, поінформовані про розвідувальні дані, підтвердили, що США володіють подібними до Великобританії даними про плани Кремля щодо України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: