Розвідка США підтвердила наміри Кремля встановити в Україні проросійського лідера – ЗМІ

Читать на русском
Джерела американського ЗМІ, поінформовані про розвідувальні дані, підтвердили, що США володіють подібними до Великобританії даними про плани Кремля щодо України.
armyinform.com.ua

Джерела американського ЗМІ, поінформовані про розвідувальні дані, підтвердили, що США володіють подібними до Великобританії даними про плани Кремля щодо України.

Джерела CNN заявили, що американська розвідка підтвердила інформацію наміри встановити в Україні проросійського лідера.

«Так, ми бачили розвідувальні дані про те, що Росія шукає способи знизити витрати на тривалу затяжну війну. Це включає такі способи як створення дружнього уряду та використання шпигунських агенцій для розхитування ситуації», – йдеться в повідомленні.

Уроки русофобії від Володимира Путіна. Колонка Леоніда ШвецяДо Володимира Путіна в Україні позитивно ставляться 15 відсотків опитаних. Це чимало, зважаючи на восьмий рік війни.

Потенційним проросійським кандидатом є Євген Мураєв. Він заявив CNN, що «нічого коментувати» ці звинувачення, оскільки він є громадянином України й досі перебуває під російськими санкціями.

Нагадаємо, 22 січня в Міністерстві закордонних справ Великобританії заявили, що Росія вже сформувала склад «окупаційного проросійського уряду» для України, який прийме владу в Києві після того, як російські війська окупують країну. Згідно з британськими даними, до його складу увійшли українські опозиційні проросійські політики, а також чиновники часів Януковича, які переховуються у РФ.

У Міністерстві закордонних справ Росії прокоментували інформацію зовнішньополітичного відомства Великобританії. Там назвали цю заяву «фейком і дезінформацією».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: