У Євросоюзі заявили про запровадження санкцій проти Росії в разі подальшої агресії

Читать на русском
У Євросоюзі пригрозили Росії масштабними санкціями у разі подальшої агресії проти України. Про це написала у Twitter голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.
24 канал

У Євросоюзі пригрозили Росії масштабними санкціями у разі подальшої агресії проти України.

Про це написала у Twitter голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

«Починаються скрутні часи. Ми підтримуємо діалог із Росією, але не намагаємося розділити Європу на сфери впливу. Ми підтверджуємо нашу солідарність із Україною. Якщо ситуація погіршиться, ми запровадимо масштабні санкції, погоджені із партнерами», - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в США обговорюється можливість того, що буде запроваджено нові санкції, спрямовані проти російської фінансової системи. Санкції включають відключення РФ від системи SWIFT, що стане для Москви важким ударом.

Однак пізніше у Німеччині почали робити заяви про те, що Росію в жодному разі не можна відключати від платіжної системи SWIFT, що передбачається набором санкцій проти РФ у разі нападу Москви на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: