Скандал із Гогілашвілі: ДБР почало розслідування інциденту

Читать на русском

ДБР розпочало досудове розслідування за фактом можливого вчинення Олександром Гогілашвілі службового підроблення та перевищення службових повноважень.
Фото: Апостроф

ДБР розпочало досудове розслідування за фактом можливого вчинення ексзаступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі службового підроблення та можливого перевищення службових повноважень.

Про це повідомив нардеп, колишній спікер Ради Дмитро Разумков у Telegram у вівторок, 28 грудня.

Голова ГУР підтвердив, що проживає з Гогілашвілі та назвав причинуГолова Головного управління розвідки Кирило Буданов тимчасово проживає у квартирі у ексзаступника голови МВС Олександра Гогілашвілі.

«За ініціативою МФО «Розумна політика» Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування за фактом можливого вчинення Олександром Гогілашвілі службового підроблення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченного ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, а також досудове розслідування за фактом можливого перевищення службових повноважень під час перетину блокпоста в Донецькій області», - написав він.

Разом з постом Разумков виклав документи, що підтверджують його слова.

«Також Офіс генерального прокурора долучив наше звернення щодо можливого опору працівникові правоохоронного органу до відповідної кримінальної справи», - додав нардеп.

Нагадаємо, Гогілашвілі потрапив у скандал під час поїздки до зони операції Об'єднаних сил. Він поскандалив із правоохоронцями на в'їзді до Донецької області через те, що його автомобіль зупинили та попросили показати документи.

13 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі написав заяву про звільнення. Кабмін схвалив його відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: