Сварка з поліцією на блокпості: Гогілашвілі зробив заяву

Читать на русском
Заступник голови МВС Олександр Гогілашвілі зробив першу заяву після скандалу через сварку з правоохоронцями під час перевірки на блок-пості в ООС.
З відкритих джерел

Заступник голови МВС Олександр Гогілашвілі зробив першу заяву після скандалу через сварку з правоохоронцями під час перевірки на блок-пості в ООС.

Про це чиновник написав у Facebook.

«Безумовно, хочу вибачитись за свою надмірну емоційність», - пише Гогілашвілі.

За словами Гогілашвілі, він абсолютно згоден із рішенням глави міністерства Дениса Монастирського з приводу бажання його усунути та ініціювати перевірку.

«Згоден з рішенням міністра розпочати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім'я міністра МВС і всіляко сприятиму його проведенню», - додав Гогілашвілі.

Нагадаємо, Гогілашвілі потрапив у скандал під час поїздки до зони операції Об'єднаних сил. Він поскандалив із правоохоронцями на в'їзді до Донецької області через те, що його автомобіль зупинили та попросили показати документи.

Також зазначимо, Денис Монастирський ініціює «дисциплінарне провадження» щодо свого заступника Олександра Гогілашвілі через скандал, який він влаштував на блокпості під час в'їзду до Донецької області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: