Гогілашвілі розповів, чому мешкає з головою української розвідки Будановим

Читать на русском
Голова української розвідки Кирило Буданов тимчасово проживає в будинку екс-заступника голови МВС Олександра Гогілашвілі, який нещодавно потрапив в епіцентр скандалу.
фото: Корупція Інфо

Звільнений заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі повідомив, чому разом з ним у будинку живе керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов.

Про це скандальний екс-заступник розповів в інтерв’ю виданню Бабель.

Зазначимо, що напередодні журналісти опублікували розслідування, в якому зокрема зазначалося, що голова розвідки Буданов разом із дружиною тимчасово проживають у будинку Олександра Гогілашвілі у селі Хотів на Київщині.

Ідилія Гогілашвілі: хата корупціонера і топ-розвідник під бокомBihus.info

Згідно зі словами колишнього чиновника, основною причиною є те, що у помешканні очільника ГУР наразі триває ремонт.

«Я не живу з Кирилом Будановим. Так, ми йдемо в Європу, але не все так сумно. У Кирила триває ремонт у квартирі. Я запросив його та його дружину на час ремонту до себе в будинок, який я орендую», – сказав Гогілашвілі.

При цьому, на запитання журналіста, чи обговорювали вони якісь речі стосовно національної безпеки України, Гогілашвілі це заперечив.

«Боже борони, ніколи в житті… Так, ми дружимо. Так, ми спілкуємось. Є просто Сашко та Кирило, а є Олександр Генріхович та Кирило Олексійович. Це різні речі», – сказав екс-заступник міністра Монастирського.

Гогілашвілі підтвердив, що живе в одному будинку з БудановимБабель

Нагадаємо, що Гогілашвілі потрапив у скандал під час поїздки до зони операції Об'єднаних сил. Він поскандалив із правоохоронцями на в'їзді до Донецької області через те, що його автомобіль зупинили та попросили показати документи.

13 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі написав заяву про звільнення з відомства. Кабмін ухвалив його відставку.

Напередодні Слідство.Інфо припустило, що глава української розвідки Буданов може проживати в одному будинку з Гогілашвілі.

Як відомо, Кирило Буданов є очільником Головного управління розвідки Міністерства оборони з 5 серпня 2020 року.

Управління є одним із найважливіших органів у боротьбі з російською агресією. А у Гогілашвілі, за інформацією ЗМІ, може бути російський паспорт.

Також, Арахамія розповів, за якої причини має бути порушена справа проти Гогілашвілі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: