«Приємно не буде»: на Донбасі заступник голови МВС влаштував перепалку з поліцією на блокпості

Читать на русском
Після зупинки на блокпості Олександр Гогілашвілі почав погрожувати співробітникам правоохоронних органів та ображати їх.
Олександр Гогілашвіліфото з відкритих джерел

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал під час поїздки до зони операції Об'єднаних сил. Він поскандалив із правоохоронцями на в'їзді до Донецької області через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи.

Про це свідчить відео YouTube-каналу «Остання крапля».

На відео силовики, що чергують на блокпості, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили, та попросили пред'явити документи.

Зазначається, що на блокпосту під час в'їзду до Донецької області поліцейські вимагали зробити зупинку. Машина на вимогу поліції одразу не зупинилася, а проїхала на кілька метрів уперед.

«Після зупинки Олександр Гогілашвілі почав погрожувати співробітникам правоохоронних органів. «Ви що не бачите, хто я?», а також почав їх усіляко ображати, лізти у бійку», – йдеться у повідомленні.

Під час розмови заступник міністра обурився і почав неодноразово цікавитися у поліцейських, чи вони представляють його посаду, а також з'ясовував, чи висить у відділенні його портрет.

При цьому, спілкувався чиновник російською мовою, тоді як поліцейські говорили переважно українською.

Під час перепалки з правоохоронцями він використовував ненормативну лексику:

«Єдиний заступник міністра, з таким є###ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш... Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде... Я, б##дь, не повинен витрачати час, доводячи, хто я!», - говорив чиновник.

Автомобіль заступника міністра МВС Гогілашвілі зупинили по дорозі в АТОканал «Остання крапля»

Варто зазначити, що після приходу на посаду очільника МВС Дениса Монастирського Гогілашвілі залишився заступником. У відомстві він відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних.

Нагадаємо, що «Слово і діло» повідомляло, скільки заступники голови МВС отримали преміальних у листопаді.

Також, стала відома зарплата Монастирського за жовтень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: