Голова ГУР підтвердив, що проживає з Гогілашвілі та назвав причину

Читать на русском
Голова Головного управління розвідки Кирило Буданов тимчасово проживає у квартирі у ексзаступника голови МВС Олександра Гогілашвілі.
Фото Гогілашвілі з головним військовим розвідником Будановим.Фото - Facebook

Голова Головного управління розвідки Кирило Буданов тимчасово проживає в будинку ексзаступника голови МВС Олександра Гогілашвілі, який нещодавно потрапив в епіцентр скандалу.

Про це Буданов заявив у коментарі журналістам Bihus.info.

Арахамія розповів, за якої причини має бути порушена справа проти ГогілашвіліАрахамія також прокоментував інформацію про наявність у Гогілашвілі російського громадянства.

«Я там не живу, а тимчасово проживаю, бо у моїй квартирі робиться ремонт. Гогілашвілі є моїм другом, я ніколи цього не приховував. Він запропонував мені на певний період пожити в нього», – сказав Буданов.

Глава ГУР також зазначив, що знає Гогілавшилі близько 2,5 років. За його словами, будинок офіційно орендує дружина Гогілашвілі – Марія Левченко, помічниця президента Володимира Зеленського.

Ідилія Гогілашвілі: хата корупціонера і топ-розвідник під бокомBIHUS info

За даними журналіста-розслідувача Дениса Бігуса, будинком володіє Діана Стрєлковська – дружина В'ячеслава Стрєлковського, якого «ЗМІ називають організатором конвертцентрів».

За словами самого Буданова, «цю особу пов'язували з незаконним обігом готівки».

Нагадаємо, Слідство.Інфо раніше припустило, що глава української розвідки Буданов може проживати в одному будинку з Гогілашвілі.

Як відомо, Кирило Буданов є Головного управління розвідки Міністерства оборони з 5 серпня 2020 року.

Управління є одним із найважливіших органів у боротьбі з російською агресією. А у Гогілашвілі, за інформацією ЗМІ, може бути російський паспорт.

Нагадаємо, Гогілашвілі потрапив у скандал під час поїздки до зони операції Об'єднаних сил. Він поскандалив із правоохоронцями на в'їзді до Донецької області через те, що його автомобіль зупинили та попросили показати документи.

13 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі написав заяву про звільнення з відомства. Кабмін ухвалив його відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: