Зеленський підписав закон про спрощення отримання громадянства іноземцям, які воювали за Україну

Читать на русском
Іноземці та особи без громадянства, які у складі Збройних сил України захищали нашу країну, можуть у спрощеному порядку стати громадянами України.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який дозволяє іноземцям та особам без громадянства, які захищали Україну у складі Збройних сил, спрощено отримати українське громадянство.

Про це йдеться в повідомленні офісу президента України.

Законопроєкт про множинне громадянство: підстави для отримання та втрати українського паспортаЩо передбачає законопроєкт про множинне громадянство в Україні, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Підписано закон «Про внесення змін до Закону України «Про громадянство України» щодо спрощеного набуття громадянства України окремими категоріями осіб» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що 14 грудня Верховна рада України прийняла у другому читанні та в цілому «Закон Про внесення змін до Закону України Про громадянство України щодо спрощеного набуття громадянства іноземцями та особами без громадянства, які захищали Україну». Цей закон дозволяє в спрощеному порядку набути українського громадянства тим іноземцям та особам без громадянства, які служили в ЗСУ і воювали з російськими окупантами на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: