На сайті ВР з'явився законопроєкт про множинне громадянство

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту законопроект про громадянство України. Він також визначив його як невідкладний.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про громадянство України. Він також визначив його як невідкладний.

Про це повідомляється на сайті Ради.

Подвійне громадянство: як політики обіцяють врегулювати питанняВладислав Поляк обіцяв легалізувати подвійне громадянство, а Кабмін Шмигаля – виробити політику до розв'язання проблеми подвійного громадянства на окупованих територіях.

Так, проєкт закону №6368 про внесення змін до Закону України «Про громадянство України» щодо підстав та порядку набуття та припинення громадянства України було внесено 2 грудня, а 1 грудня його було визначено президентом як невідкладний.

Тексту законопроекту наразі немає.

Головним комітетом визначено комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономній Республіці Крим, міста Севастополя, національних меншин та міжнаціональних відносин.

Нагадаємо, 1 грудня під час послання до Ради Зеленський повідомив, що внесе законопроект про множинне громадянство на розгляд парламенту.

У липні Зеленський запустив рішення РНБО щодо подвійного громадянства чиновників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: