«Право на владу»: як змінив Україну 2021 рік та на які політичні сюрпризи чекати в майбутньому

Читать на русском
16 грудня в ефірі Право на владу гості студії обговорюватимуть головні події 2021 року - пандемію коронавірусу та закон про олігархів.
фото ОПУ

Головні події 2021 року, що минає: Україні виповнилось 30 років, почалась вакцинація від коронавірусу, біля кордону сконцентрувалися російські війська, а Рада ухвалила закон про олігархів. Як змінив країну 2021 рік? Чи стали українці сильнішими, пройшовши через скандали і потрясіння? Про це йтиме мова сьогодні у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Також гості студії говоритимуть про те, що українці можуть відсвяткувати, а які помилки доведеться виправляти? Хто переможе у війні з олігархами? Та яких політичних сюрпризів очікувати у недалекому майбутньому? Мова йтиме і про результати зустрічі президента Володимира Зеленського з лідерами Франції та Німеччини в Брюсселі.

Аналізуємо виконання президентської програми: відкритість діяльності владиВолодимир Зеленський обіцяв у програмі забезпечити відкритість влади. Як він із цим справляється – у матеріалі.

У розмові візьмуть участь: лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, гендиректор інформаційного агентства «Інтерфакс Україна» Олександр Мартиненко, головний редактор «РБК-Україна» Сергій Щербина, журналіст, керівник і засновник SKRYPIN.UA Роман Скрипін, голова фракції «Голос» Ярослав Железняк, політтехнолог, продюсер Володимир Петров, журналіст Остап Дроздов, народний депутат ОПЗЖ Нестор Шуфрич.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 15-16 грудня перебував з робочим візитом у Брюсселі, де, зокрема, взяв участь у шостому саміті «Східного партнерства» та провів зустріч із генсекретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та іншими світовими лідерами.

Також зазначимо, 23 вересня Рада ухвалила проєкт закону (№5599) «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в громадському житті (олігархів)» у другому читанні 23 вересня. Пізніше ВР усунула у ньому протиріччя.

Президент України підписав закон про олігархів 5 листопада.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: