В Європарламенті розкритикували закон про олігархів

Читать на русском
В Європарламенті заявили, що ухвалений в Україні закон про олігархів стане явним політичним інструментом проти політичних опонентів.
Reuters

В Європарламенті заявили, що ухвалений в Україні закон про олігархів стане явним політичним інструментом проти політичних опонентів.

Про це повідомила депутатка Європарламенту, член партії Зелених Німеччини Віола фон Крамон в інтерв'ю виданню «Новое время».

«Олігархи на зразок Коломойського дуже сильні. І цей кумедний закон, за яким нещодавно проголосували, марний. Цей закон для мене є явною політичною вказівкою використати його проти політичних опонентів», – розповіла вона.

Кращі люди країни. Колонка Леоніда ШвецяОлігархи у нас стоять за всіма більш-менш значними політичними проєктами, і єдиний президент України, який був їм не рівня, а батько рідний, це Леонід Кучма.

Фон Крамон висловила сподівання, що президент Володимир Зеленський, його партія й Кабмін доведуть протилежне. Однак, з її слів, судячи з об'єктивних обставин – це малоймовірно.

Нагадаємо, 5 листопада президент України Володимир Зеленський підписав закон «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаних із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу у суспільному житті (олігархів)».

«Слово і справа» раніше докладно писало про те, що пропонує своїм законом президент України та які зміни очікують на медіа в період деолігархізації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: