Зеленський розповів, чим закінчилася історія з державним переворотом

Читать на русском
Зеленський заявив, що суспільство в Україні не підтримує дестабілізаційні тенденції та додав, що йому не хотілося б далі про це говорити
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів про долю державного перевороту, про підготовку якого він заявляв і який нібито повинен був відбутися 1-2 грудня 2021 року за участю бізнесмена Ріната Ахметова.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу 1+1.

Зеленський заявив, що суспільство в Україні не підтримує дестабілізаційні тенденції та додав, що йому не хотілося б далі про це говорити - та й не можна, мовляв. Проте президент вважає, що в ініціаторів перевороту плани особливо не змінилися.

План «Шатун» і «путч Порошенка»: держперевороти, що не відбулисяВ Україні вже неодноразово за останні роки повідомляли про підготовку держперевороту. Був план Шатун, план Савченко та Рубана, тепер президент каже, що до перевороту може бути причетний Ахметов.

«Я думаю, що у людей глобально плани не змінилися. Я думаю деякі люди отримали комунікацію з боку і наших стратегічних партнерів. Окремі мали діалоги, отримали певні сигнали. Я думаю, що трішечки змінили свої плани... І дуже щасливий, що ті угруповання побачили, що суспільство не підтримує їх. Ми стежимо за ситуацією дуже ретельно» - розповів він.

Як повідомлялося, Зеленський на пресконференції в п'ятницю повідомив, що, за агентурними даними, в Україні міг готуватися державний переворот 1-2 грудня із залученням бізнесмена Ахметова.

29 листопада стало відомо, що Головне слідче управління СБУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо здійснення дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: