Зеленський уточнив висловлювання щодо держперевороту та Ахметова

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський уточнив свою заяву про можливу підготовку держперевороту та зв'язок з ним Ахметова.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Президент України Володимир Зеленський уточнив свою заяву про можливу підготовку держперевороту, яку він озвучив під час пресмарафону у п'ятницю, 26 листопада. Він запевнив, що військових це не стосується.

Уточнююче питання було поставлено Зеленському наприкінці пресмарафону, який тривав понад п'ять годин.

Пресмарафон Зеленського «30 запитань президенту»: головнеПресмарафон Володимира Зеленського 26 листопада 2021 року. Читати та дивитися онлайн на Слово і діло.

«До військових це не має жодного відношення… Упевнений, що ні, у нас серйозна армія. Я знаю, вони мене поважають, вони захищають нашу державу і не займаються ніякими путчами. Я сказав, що є інформація від агентури. Є аудіодоріжка з обговоренням цього питання із залученням людини, про яку я сказав. Насамперед, йдеться про фінансову підтримку. Ні до якого путчу це не має жодного стосунку», - сказав він.

За словами Зеленського, наша армія – «не путчисти, вони цим не займаються. Вони з народом».

Також він запевнив, що не погрожує бізнесменові Рінату Ахметову, якого запросив до ОПУ.

«Я вважаю, що це його оточення затягує у цю війну. Не проти мене особисто – проти народу України...Пройдено всі межі. І це неправильно. Йде дезінформаційна політика... Я вважаю, що це дезінформаційна атака не лише проти держави, а й проти неї (Ахметова). Я вважаю, що вони награлися. Не треба це робити», - додав Зеленський.

Нагадаємо, на самому початку прес-марафону Зеленський заявив, що в Україні можливий переворот, в який намагаються втягнути Ріната Ахметова.

«Слово і діло» вело текстову онлайн-трансляцію всього пресмарафону. марафону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: