Байден заявив, що дуже стурбований можливістю держперевороту в Україні

Читать на русском
Байден не виключив, що тема можливої підготовки держперевороту в Україні буде обговорюватися під час розмови із Зеленським
Джозеф БайденAP Photo

Президент США Джозеф Байден заявив про те, що вкрай схвильований через слова президента України Володимира Зеленського про те, що на початок грудня в Україні планувався державний переворот.

Про це повідомило американське видання Voice of America.

«Мене це хвилює. Дивіться, ми підтримуємо територіальну цілісність України, ми підтримуємо їх здатність керувати своєю державою» - сказав він, розмовляючи з журналістами.

Байден підтвердив намір провести переговори з Зеленським і ПутінимОсновним предметом переговорів трьох лідерів держав стане напруженість, яка виникла біля українських кордонів

Байден також не виключив, що тема можливої підготовки держперевороту в Україні спливе і буде обговорюватися під час розмови з Зеленським.

Зазначимо, 26 листопада під час пресмарафону Зеленський заявив про підготовку перевороту в Україні за участю олігарха Ріната Ахметова. Водночас він підкреслив, що переворот, який планувався на початок грудня, готує не сам Ахметов, але «його залучення обговорюється в Україні та Росії».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: