У Польщі після затримання поліцією помер громадянин України – ЗМІ

Читать на русском
Поки поліцейські їхали на місце інциденту, перехожі самостійно знешкодили і скрутили українця - нібито він з палицею нападав на людей
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У польському місті Скерневіце загинув 38-річний громадянин України, якого затримала місцева поліція. Українець помер майже відразу ж, як на нього наділи наручники.

Про це повідомляє польське видання Wiadomosci.

Правоохоронці стверджують, що їм надійшов виклик від перехожих: чоловік, озброєний палицею, нібито кидається на людей на вулиці. Постраждала жінка, яка очікувала на зупинці автобус. Поки поліцейські їхали на місце інциденту, перехожі самостійно знешкодили та скрутили нападника.

Поліцейські пізніше заявили, що під час арешту не застосовували силу стосовно затриманого. На українця наділи наручники, після чого той раптом різко почав задихатися, трохи пізніше - втратив свідомість. На місце інциденту викликали медиків, які без успіху спробували реанімувати затриманого. Однак через годину лікарі були змушені констатувати смерть українця.

Причину смерті людини з'ясують судмедексперти - їм доручено також встановити, чи перебував загиблий під впливом алкоголю або наркотиків.

Нагадаємо, раніше в Польщі знову загинув український громадянин. 24 жовтня в Любліні біля одного з гуртожитків було виявлено тіло 22-річного студента родом з України. Причиною його смерті стало падіння з висоти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: