Ювілей Єрмака на держдачі: у мережі обговорюють журналістське розслідування

Читать на русском

Журналісти стверджують, що Андрій Єрмак святкував свій ювілей на держдачі в Карпатах у компанії Володимира Зеленського. Реакція соцмереж – у добірці.
Слово і діло

Керівник Офісу президент Андрій Єрмак відсвяткував свій день народження на державній дачі в Карпатах у компанії Володимира Зеленського. Про це йдеться у розслідуванні «Української правди».

За даними журналістів, Зеленський та Єрмак у п'ятницю залишили Банкову ще до закінчення робочого дня та відлетіли до Карпат у державну резиденцію президента «Синьогора». При цьому, щоб доправити туди гостей, використовувалися, зокрема, гелікоптери ДСНС. Святкування тривало чотири дні з перервою на заходи 21 листопада.

В Офісі президента та сам Єрмак спростували цю інформацію. За словами Єрмака, ювілей він відзначив у Києві і прийняв привітання від колег в ОПУ.

Як у соцмережах відреагували на розслідування – у добірці «Слово і діло».

«Розслідування журналістів про відзначення ювілею голови Офісу Зеленського Єрмака на держдачі президента – це ще один «поріз», який «прилетів» одразу після розслідування по вагнерівцях. Причому знову удар в емоції, в чутливе для українців: коли країна в небезпеці, «пани гуляють». А перед тим ще були офшори. Падіння рейтингу просто неминуче. І, можливо, вже безповоротне», – вважає Віктор Шлінчак.

«П'ять днів Офіс президента не може артикулювати свою позицію щодо публічних висловлювань Василя Бурби та заяв щодо російського «крота» в оточенні Зеленського. І лише за дві години після виходу розслідування Михайла Ткача спочатку на сторінці ОПУ, а потім у Єрмака з'являється спростування всіх фактів розслідування. Що ж ви, дорогі, за заявами Бурби так швидко не прокоментували? Звідки у вас наразі така оперативність з'явилася? Чи не спиться вже?» – написав Сергій Руденко.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» писало про те, як Володимир Зеленський переїхав жити на державну дачу в Конча-Заспі, а також як він та представники нової влади обіцяли позбавити чиновників пільг та привілеїв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: