Не люблю свій день народження: Єрмак прокоментував розслідування УП щодо свого ювілею

Читать на русском
Керівник офісу Зеленського повторив тезу, що в державній резиденції готують спеціальний форум до Дня працівників дипломатичної служби України в грудні.
president.gov.ua

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заперечив окремі факти, що були опубліковані в розслідуванні видання «Українська правда». При цьому, він не розповів, де він перебував у свій день народження, в неділю 21 листопада.

Про це йдеться у публікації Єрмака на своїй facebook-сторінці.

Згідно з повідомленням, Єрмак не розповів, де він провів свій день народження 21 листопада. Крім того, він приховав, чи відвідував державну резиденцію спільно з президентом.

«Як я вже говорив, не люблю свій день народження, і гучно святкував цей день лише одного разу в житті. То було моє 35-річчя. Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень в понеділок заїхав до батьків. Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим. У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісів Президента. Сподіваюся наступного разу все ж отримати запит завчасно. Або й навіть поспілкуватись з журналістом наживо, і мати можливість розказати свою версію. Я завжди поважав Українську правду за якісні матеріали та неухильне дотримання журналістських стандартів», - зазначив голова ОПУ.

При цьому, Єрмак повторив тези, викладені в офіційній реакції Офісу президента у Фейсбуці. Зокрема про те, що президент подорожував до державної резиденції ввечері в п’ятницю. А також те, що гвинтокрили ДСНС не перевозили сторонніх осіб.

Два з половиною роки роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянкиВ Офісі президента Андрій Єрмак та Андрій Смирнов провалили по одній обіцянці за місяць, Кирило Тимошенко дав п'ять нових.

Також керівник офісу Зеленського повторив тезу, що в державній резиденції готують спеціальний форум до Дня працівників дипломатичної служби України в грудні.

Нагадаємо, що ЗМІ опублікували інформацію про те, що президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі. На відповідний репортаж відреагували в ОПУ та прессекретар президента Сергій Никифоров.

Також «Слово і діло» писало, скільки Андрій Єрмак та його заступники заробили у жовтні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: