ЗМІ повідомили про святкування ювілею Єрмака на держдачі: в ОПУ відповіли

Читать на русском
В ОПУ прокоментували інформацію ЗМІ про святкування дня народження Андрія Єрмака у Карпатах.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

ЗМІ опублікували інформацію про те, що президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі. На відповідний репортаж відреагували в ОПУ та прессекретар президента Сергій Никифоров.

Про це йдеться у коментарі Никифорова «Українській правді» та публікації Офісу президента у Фейсбуці.

Згідно з розслідуванням УП, ювілей Єрмака святкували використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

«За інформацією джерел «Української правди» у політичних колах президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак у п'ятницю вдень залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції президента України Синьогора, де у неділю Андрій Єрмак має відсвяткувати ювілей - 50 років», - йдеться у репортажі УП.

Два з половиною роки роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянкиВ Офісі президента Андрій Єрмак та Андрій Смирнов провалили по одній обіцянці за місяць, Кирило Тимошенко дав п'ять нових.

При цьому, речник президента Никифоров наголосив, що він не знає, чи був президент у Карпатах на святкуванні ювілею Єрмака. Він наголосив, що бачив Зеленського у п’ятницю, неділю та понеділок. Разом із тим прессекретар президента не зміг відповісти, о котрій Зеленський пішов з роботи, а також чи був він на робочому місці до кінця робочого дня, нагадавши, що повідомляти таку інформацію «це питання безпеки».

Сам Никифоров наголосив, що «ні в Києві, ні в Карпатах, ніде» не брав участь у святкуванні ювілею глави Офісу президента.

Єрмаку можна. Як керівник ОП з президентом відгуляв ювілей в державній резиденції в горах.Українська правда

Водночас, на сторінці ОПУ надали пояснення, заперечивши інформацію щодо використання гелікоптерів ДСНС і ефектного святкування дня народження керівника Офісу президента.

«Перше: офіційно повідомляємо, що не було жодного 4-денного святкування з феєрверками, концертами, макетами венеційської архітектури, масовкою гостей та іншими принадами, які ще можна додумати для більшої ефектності. Друге: не було використання державних чи приватних літаків жодних осіб, пов'язаних з будь-якими бізнесменами. Гвинтокрилами ДСНС гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою», - зазначили в ОПУ.

Окрім цього, у коментарі зазначено, що резиденцію з представників влади використовував лише Олексій Чернишов, а також, що Єрмак святкував ювілей з батьками.

«З інших представників влади до резиденції заїжджав лише Олексій Чернишов, який перебував у ті дні в Рівному та пересувався автівкою. ... Андрій Єрмак відзначив день народження у понеділок в Києві – з батьками, у вівторок його привітали колеги в Офісі Президента», - йдеться у коментарі.

В ОПУ прокоментували інформацію ЗМІ про святкування дня народження Андрія Єрмака у Карпатах.
скріншотfacebook.com/president.gov.ua

Нагадаємо, що Володимир Зеленський призначив нового заступника керівника Офісу президента – ним став Ростислав Шурма.

Також «Слово і діло» писало, скільки Андрій Єрмак та його заступники заробили у жовтні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: