«Це саме те, про що ви подумали»: у мережі обговорюють фото Авакова із Гройсманом, Гордоном, Шустером та Комаровським

Читать на русском

Арсен Аваков опублікував спільне фото з Гройсманом, Шустером та Комаровським, супроводивши загадковим підписом. Реакція соцмереж – у добірці.
facebook.com/arsen.avakov.1

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував у соціальних мережах загадкове фото. На світлині Аваков, колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман, журналісти Дмитро Гордон та Савік Шустер, продюсер Павло Єлізаров, доктор Євген Комаровський позують із мечами та щитом.

Фото Аваков супроводив написом «Це саме те, про що ви подумали». Судячи з геопозначки в Instagram, знімок було зроблено біля Тракайського острівного замку у Литві.

Буквально три тижні тому колишній міністр говорив, що не відкидає створення спільного проєкту з різними політиками. Комаровський і Шустер останнім часом також активно критикували нинішню владу на чолі з Володимиром Зеленським.

Як на фото Авакова відреагували у соцмережах – у добірці «Слово і діло».

Нагадаємо, 4 листопада Арсен Аваков дав перше після відставки інтерв'ю. «Слово і діло» зібрало з нього головні тези.

Раніше ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков спростував інформацію про те, що після своєї відставки він може об'єднатися з Володимиром Гройсманом, Віталієм Кличком чи Арсеном Аваковим для нового політичного проєкту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: