Захід не буде зволікати з підтримкою України, якщо Росія нападе – нардеп

Читать на русском
Захід дав сигнали того, що надасть підтримку Україні - це американські есмінці в Чорному морі і можливість перекидання британського спецназу
Армія РосіїAFP 2021

Українське вище військово-політичне керівництво в повному обсязі володіє інформацією про всі рухи російських військ біля кордонів України. А Захід вже не повторить помилок 2014 року і не забариться з наданням підтримки Україні.

Про це заявив народний депутат [Єгор Чернєв в інтерв'ю Головкому.

Чернєв, який очолює українську делегацію в Парламентській асамблеї НАТО, нагадав, що Захід дав сигнали того, що надасть підтримку Україні - це американські есмінці в Чорному морі та можливість перекидання британського спецназу в разі нападу Росії.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Це – превентивний захід, який має стримати агресивні плани Росії. Кремлю дають зрозуміти, що занепокоєнням справа не закінчиться. Всі вже бачили швидку реакцію Заходу навесні. Так само буде і зараз. Захід не буде так довго розгойдуватися, як у 2014 році» – заявив він.

Нагадаємо, оскільки США вкрай стурбовані ситуацією, яка складається біля кордонів України, Вашингтон попередив Москву про серйозні наслідки у разі спроби російських військ атакувати Україну.

У ГУР МО заявили, що військові маневри російських військ біля українських кордонів вийдуть на свій пік у січні 2022 року - згідно з російським планом дестабілізації України, біля кордонів буде зосереджена максимальна кількість російських військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: