У ГУР МО спрогнозували пік накопичення військ РФ біля кордонів України

Читать на русском
Буданов нагадав, що Росія накопичує війська на певному віддаленні від кордонів України-найбільше їх буде взимку
Кирило БудановВечірній Київ

Військові маневри російських військ біля українських кордонів вийдуть на свій пік у січні 2022 року - згідно з російським планом дестабілізації України, біля кордонів буде зосереджена максимальна кількість російських військових.

Про це заявив глава ГУР МО Кирило Буданов в ефірі програми «Право на владу».

«Задум Москви дуже простий - дестабілізація всередині, використовуючи дуже багато наративів. Від антивакцинаторів до невдоволення з різних причин. Далі, міграційна криза, що переслідує мету обурення суспільства, масштабна енергетична криза, що насувається за нашою оцінкою, економічна криза» - сказав він.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Буданов нагадав, що Росія накопичує війська на певному віддаленні від кордонів України.

«І на тлі масштабного маневрування російської армії з накопиченням на певному віддаленні від державного кордону це накопичення триватиме і вийде на пік в кінці січня» - сказав він.

Нагадаємо, що хоча в України немає розбіжностей з країнами-партнерами щодо зосередження російських військ на кордоні - склад, чисельність, факти - інтерпретують це угруповання абсолютно по-різному.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: