У Держдепі стурбовані військовою активністю Росії на кордоні з Україною

Читать на русском
У США стурбовані воєнною активністю Росії на кордоні з Україною. Також побоювання викликають заяви та дії, які спостерігаються з боку російських офіційних осіб.
З відкритих джерел

У США стурбовані воєнною активністю Росії на кордоні з Україною. Також побоювання викликають заяви та дії, які спостерігаються з боку російських офіційних осіб.

Про це йдеться у заяві держсекретаря США Ентоні Блінкена.

Країни-жертви та країни-агресори у хакерських війнах«Слово і діло» пропонує подивитися, які країни найчастіше ставала жертвами кібератак та які країни найчастіше здійснювали атаки.

«Ми справді стурбовані незвичайною військовою активністю Росії на кордоні з Україною. У нас є серйозні побоювання з приводу деяких висловлювань, які ми чуємо та чуємо з Росії, а також у соціальних мережах», - наводить слова Блінкена видання Barrons.

За словами голови Держдепу, союзники США поділяють побоювання щодо Росії. При цьому він зазначив, що невідомо, які цілі має президент РФ Володимир Путін.

«Але ми знаємо, що відбувалося у минулому. Ми знаємо, як намагатися процитувати якусь ілюзорну провокацію з боку України чи будь-якої іншої країни і використовувати це як привід для того, що Росія планує зробити», - додав Блінкен, маючи на увазі події 2014 року, коли Україна втратила частину території, а на сході країни розпочалася війна.

Раніше в Держдепі повідомили, що Росія стала країною-порушником релігійних свобод.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: