«Слуга народу» наступного тижня проведе з'їзд партії

Читать на русском
У понеділок, 15 листопада, відбудеться з’їзд політичної партії Слуга народу. На ньому розглянуть питання зміни керівництва.
фото УНІАН

У понеділок, 15 листопада, відбудеться з’їзд політичної партії «Слуга народу». На ньому розглянуть питання зміни керівництва політсили.

Про це повідомила прессекретар «Слуги народу» Юлія Палійчук у Telegram у п'ятницю, 12 листопада.

У партії «Слуга народу» зміниться керівник: як виконують обіцянки Корнієнко та його можлива наступниця ШулякОлена Шуляк може стати головою партії Слуга народу замість Олександра Корнієнка. Як обидва нардепи виконують обіцянки – у матеріалі.

За її словами, окрім кадрових питань на з'їзді у понеділок, планується ухвалення низки політичних заяв та звернень за результатами з'їзду.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що Олександр Корнієнко залишає посаду голови політичної партії «Слуга народу». Як заявили в партії, він має намір сконцентруватися на роботі першим заступником спікера Верховної ради України. Анонсувалося, що заміну йому оберуть на з'їзді партії у листопаді.

Новим головою СН планують призначити нардепа Олену Шуляк.

Зазначимо, Корнієнко також повідомляв, що на з'їзді партії «Слуга народу» серед інших обговорюватиметься питання щодо депутатів від СН, які вступили до складу міжфракційного об'єднання ексспікера Дмитра Разумкова «Розумна політика».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: