Медведчук відповів Зеленському на пропозицію обміняти його на українців

Читать на русском
Медведчук назвав ідею Зеленського неспроможною і заявив, що у нього ніколи не було іншого громадянства, крім українського
Віктор Медведчук24 канал

Народний депутат Віктор Медведчук, який перебуває під слідством за підозрою в кількох кримінальних справах, прокоментував пропозицію президента Володимира Зеленського обміняти його на українців, яких утримують у російських в'язницях.

Про це повідомляє «Страна».

«У мене не було і немає іншого громадянства, крім українського. Я - громадянин України та буду ним, попри незаконний, злочинний тиск, який здійснюється сьогодні щодо мене владою» - заявив він.

Крім цього, кум російського президента Володимира Путіна в черговий раз звинуватив українську владу в політичних репресіях, порушенні конституції та так далі. При цьому глава ОПЗЖ заявив, що «ідея (Зеленського - ред.) неспроможна, і вона мене абсолютно не цікавить».

Раніше президент Володимир Зеленський в інтерв'ю заявив, що Медведчука можна було б обміняти на українців в російських в'язницях - за умови, що у лідера ОПЗЖ виявилося б російське громадянство.

Нагадаємо, що 11 травня Віктору Медведчуку пред'явили підозра в державній зраді. А 8 жовтня йому повідомили ще про одну підозру - у державній зраді та пособництві терористам. Нардеп перебуває під домашнім арештом, а прокуратура просила взяти його під варту із заставою в мільярд гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: