У «Слузі народу» назвали основну кандидатуру на місце Разумкова

Читать на русском
На місце Разумкова вже погодили єдиного та основного кандидата. У фракції заявили, що зміна спікера нібито була важким рішенням
Євгенія КравчукFacebook

У «Слузі народу» визначилися з основною кандидатурою на місце спікера Дмитра Разумкова. Новим головою Верховної Ради в СН бачать нинішнього віцеспікера Руслана Стефанчука.

Про це заявила нардеп від СН Євгенія Кравчук в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

«У нас відбулося тривале засідання фракції в Трускавці. У нас була абсолютно відверта нормальна робота, розмова. У нас немає жодного розколу у фракції з приводу цього питання. Дійсно, це рішення досить важке. Йдеться про конфлікт всередині фракції, це саме політичний вимір нашої фракції - зараз делегувати іншій людині посаду голови Парламенту. У нас зараз основний кандидат - це Руслан Стефанчук» - заявила вона.

Нагадаємо, що сам віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що він не претендує на посаду Разумкова, і вважає себе максимально ефективним на своїй нинішній посаді.

Президент Володимир Зеленський 3 жовтня заявив, що нардепи від СН самостійно визначать кандидатуру на посаду голови Верховної Ради у разі відставки Разумкова.

2 жовтня стало відомо, що нардепи від «Слуги народу» в Трускавці почали збирати підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера ВР. І вже з 4 жовтня хочуть розпочати процедуру відкликання його з посади. Для цього вже все готово.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: