Стефанчук прокоментував можливість зайняття посади спікера Верховної Ради

Читать на русском
Стефанчук заявив, що він максимально ефективний на своїй поточній посаді, і не претендує на крісло Разумкова
Руслан СтефанчукУкраїнська правда

Віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що він не претендує на посаду голови ВР, яку займає Дмитро Разумков, і вважає себе максимально ефективним на своїй нинішній посаді.

Про це він розповів у ефірі телеканалу «Україна 24».

На питання про те, чи пропонували йому стати спікером Ради, в тому числі чи звучали такі пропозиції на з'їзді СН в Трускавці, Стефанчук зазначив, що такого не було.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Я виходив і виходжу з одного – те місце, яке я займаю, першого заступника голови ВР, це те місце, яке найбільше імпонує мені за характером моєї кваліфікації та за характером того, що я роблю, де я максимально корисний. Тому поки питання переді мною не стояло. Наскільки я знаю. Це питання не виносилося. Сьогодні ми зібралися для того, щоб обговорити план «трійок», план розвитку країни», - розповів він»

Нагадаємо, 30 вересня стало відомо, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія почав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради.

Пізніше на тлі збору підписних листів виник скандал - депутати від СН обурилися, що підписні листи від фракції були подані без узгодження з фракцією. Тому Арахамія заново подав підписні листи - вже від свого імені.

В ОПУ тим часом відхрестилися від причетності до листів за відставку Разумкова заявивши, що це - ініціатива самого Арахамії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: