Зеленський розповів про другий термін і своє майбутнє у політиці

Читать на русском
При цьому, у суботу, 2 жовтня, Зеленський говорив депутатам фракції Слуга народу, що хоче бути президентом, доки не виконає всі свої обіцянки.
фото з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський ще не вирішив, чи йтиме на другий термін, але повідомив, що до кінця першої каденції він «точно попрацює».

Про це український президент заявив у неділю на брифінгу в Трускавці, який транслюється у Facebook «Слуги народу».

Зазначимо, що Зеленського запитали, чи точно він визначився, що йде на другий термін, адже говорив депутатам фракції «Слуга народу», що хоче бути президентом, доки не виконає всі свої обіцянки.

«Я нічого не вирішив з приводу другого терміну. Щодо того, що я піду, коли я виконаю всі обіцянки, я говорив трішки про інше. У нас була статистика, ми виконали 30-35% наших обіцянок і нашої програми, і вже половина терміну пройшла. Я сказав, що якщо ми з вами не будемо швидко працювати, особливо в Верховній Раді, тому що та статистика стосувалася саме роботи на законодавчій основі, якщо нам постійно будуть говорити, що це суперечить регламенту, і якщо буде постійно політичний спам через тисячі правок, ми не встигнемо це зробити. А я дуже хочу зробити все і встигнути все, що я пообіцяв. Але це також не значить, що якщо я встигну це зробити за 4,5 роки, то я за пів року до кінця своєї каденції піду. Ні, я до кінця точно попрацюю», - сказав президент України.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський 2 жовтня прибув до готелю у Трускавці, де проходить дводенне виїзне засідання фракції «Слуга народу».

Раніше, Зеленський заявив, що «олігархи та зрадники» стали боятися українську владу.

Також, Зеленський підписав закон про реформу «Укроборонпрому».

Окрім цього, Зеленський вкрай жорстко відреагував на заяви низки депутатів, які не підтримують відставку Разумкова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: