Зеленський стурбований затриманням експрезидента Грузії

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський стурбований затриманням Михайла Саакашвілі в Грузії, а також заявою грузинської сторони щодо цього питання.

Глава держави Володимир Зеленський стурбований затриманням Михайла Саакашвілі в Грузії, а також заявою грузинської сторони щодо цього питання.

Про це повідомив у Facebook прессекретар Офісу президента Сергій Никифоров.

Країна без героя. Колонка Леоніда ШвецяСаакашвілі лише 53 роки, але всі вершини далеко позаду. Весільний генерал в якомусь напівміфічному Виконавчому комітеті Нацради реформ, завсідник нудних телевізійних ефірів – це якийсь соромітний дауншифтинг.

«Уважно стежимо за повідомленнями про затримання голови виконавчого комітету Національної ради реформ України Михайла Саакашвілі. Президент Володимир Зеленський стурбований подібними новинами і тоном заяв, котрі розпирають Грузію, щодо можливого розвитку ситуації», - написав Никифоров.

Він додав, що Україна звертається до грузинської сторони за роз'ясненнями всіх обставин такого кроку щодо українського громадянина. За його словами, посольство України в Грузії поки що не отримало офіційної інформації про затримання Саакашвілі.

«Але наші консули вже працюють над тим, щоб надати Михайлові Саакашвілі всю необхідну допомогу», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні в Грузії заявили про те, що третій президент країни Михайло Саакашвілі, який оголосив про повернення на батьківщину, був затриманий.

1 жовтня Саакашвілі в Facebook оприлюднив пост і відеозвернення, в якому заявив, що нібито повернувся до Грузії. Місцева влада не підтверджувала цієї інформації. У МВС Грузії також заявили, що не мають інформації про знаходження Саакашвілі на грузинській території.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: