Зеленський прибув до Трускавця на виїзне засідання СН

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський 2 жовтня прибув до готелю у Трускавці, де проходить дводенне виїзне засідання фракції Слуга народу.
фото Укрінформ

Президент Володимир Зеленський у суботу, 2 жовтня, прибув до готелю Rixos-Prykarpattya у Трускавці, де проходить дводенне виїзне засідання фракції партії «Слуга народу».

За інформацією Укрінформ, машина Зеленського у супроводі мікроавтобуса з охороною під'їхала до входу в готель близько першої години дня. Президент не став спілкуватися з журналістами і зайшов одразу до будівлі.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Перед цим працівник Управління державної охорони, посилаючись на норми протоколу, попросив журналістів покинути територію і повернутися до пресцентру.

Як відомо, «Слуга народу» проводить виїзне засідання фракції в Трускавці 1-2 жовтня в готелі Rixos-Prykarpattya. У заході беруть представники ОПУ, Кабміну, СБУ і НАБУ.

Керівник фракції Давид Арахамія раніше підтвердив, що на засіданні у Трускавці обговорять нові можливі відставки у Кабміні.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на виїзному засіданні «Слуги народу» у Трускавці представив оновлену програму дій уряду.

Тим часом журналісти дізналися докладний розклад депутатів СН під час з'їзду у Трускавці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: