Разумков прокоментував ймовірність другого терміну Зеленського

Читать на русском
Разумков вважає, що Зеленському варто пам'ятати дану виборцям обіцянку - що він не піде на другий президентський термін
Дмитро РазумковВідкрите джерело

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков, якому загрожує швидка відставка, заявив, що президенту Володимиру Зеленському варто пам'ятати про обіцянку не займати президентське крісло більше одного терміну.

Про це Разумков сказав в ефірі телеканалу «Україна 24».

Коментуючи ймовірність повторного висунення Зеленського на президентську посаду, спікер зазначив, що президенту варто пам'ятати дане їм слово.

«Я вважаю, що в цілому треба дотримуватися обіцянок, які ти даєш, особливо які ти даєш під час виборчої кампанії. Тримати слово - це взагалі «погана» звичка для української політики. Але я дотримуюся саме такого принципу, і думаю, що варто це робити і колегам» - пояснив він.

Нагадаємо, що сам Зеленський в червні заявляв, що поки не може з упевненістю сказати, чи буде він балотуватися на другий термін. за його словами, в цьому питанні все залежить не від нього.

При цьому він стверджував, що не бачить для себе конкуренції серед діючих українських політиків у тому випадку, якщо він збереться йти на другий президентський термін. Він вважає, що його справжніми конкурентами стануть війна на Донбасі, бідність і відсутність розвиненої інфраструктури.

Нагадаємо, що при вступі на посаду президента Зеленський говорив, що збирається пробути президентом України тільки один термін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: