В Україні відкрилися дільниці для голосування на російських виборах: подробиці

Читать на русском

Посольство РФ в Україні повідомило про відкриття виборчих дільниць у Києві, Харкові, Одесі та Львові для голосування на виборах до Держдуми Росії.

Про це повідомляє посольство Росії в Україні.

Зазначається, що дільниці розпочали роботу в неділю, 19 вересня, о 8 годині ранку.

«У посольстві Росії у Києві і генеральних консульствах у Львові, Одесі та Харкові були відкриті виборчі дільниці для виборів депутатів Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

При цьому, відомство опублікувало фото з дільниць.

Верховна Рада України закликала міжнародну спільноту застерегти Росію від проведення виборів у Державну Думу РФ в окупованому Криму, унеможливити участь у них жителів ОРДЛО та не визнати легітимність виборів.
фото: посольство РФ

Нагадаємо, що у Росії 17-19 вересня проходять вибори у Державу Думу. При цьому, Верховна Рада України закликала міжнародну спільноту застерегти Росію від проведення виборів у Державну Думу РФ в окупованому Криму, унеможливити участь у них жителів ОРДЛО та не визнати легітимність виборів, запланованих на 19 вересня 2021 року.

Гірка Дума: як українців змушують голосувати за «Єдину Росію»У Кремлі залучають до голосування на виборах до Державної думи жителів окупованих територій України.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що іноземців, які спостерігають за виборами до Держдуми РФ в ОРДЛО і Криму, чекають санкції.

Окрім цього, Молдова відреагувала на намір РФ відкрити виборчі дільниці у Придністров’ї.

Також нагадаємо, що в ОРДЛО роздають паспорти жителям для походу на «голосування» на виборах до Держдуми РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: