Зеленський у США зустрівся із засновниками стартапів

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у США провів зустріч з українськими засновниками стартапів та керівниками в компаніях  Кремнієвої долини.
Фото з відкритих джерел.

Президент Володимир Зеленський у США провів зустріч з українськими засновниками стартапів та українцями, які обіймають керівні посади у великих технологічних компаніях Кремнієвої долини.

«Бачу, що є інтерес. Зараз усі хочуть знати деталі. А нам потрібні такі люди, як ви. Я дуже радий, що ви маєте успіх у США. Хотілося б, щоб ви мали успіх і в Україні», – цитуе президента пресслужба.

Візит Зеленського в США: про що президент говорив з Байденом і які угоди підписали Україна і ШтатиПодробиці візиту Володимира Зеленського в США – з ким зустрічався президент, чим закінчилися переговори з Джо Байденом, які угоди підписали.

Володимир Зеленський нагадав, що в Україні відбувається діджиталізація і держава робить багато речей, щоб стартаперам було цікаво, зручно та вигідно працювати в Україні. Зокрема, ухвалено закон про спеціальний правовий режим «Дія City» для тих, хто працює в IT-галузі.

«Ми готові створювати умови та допомагати. Ми створюємо цифрову інфраструктуру, запроваджуємо цифрове резидентство та взагалі у багатьох напрямках впровадження цифрових технологій випереджаємо інші країни», – сказав глава держави.

Нагадаємо, Зеленський прибув до Вашингтона 30 серпня з триденним візитом і вже провів разом із іншими членами української делегації кілька зустрічей.

Зокрема президент зустрівся з американським президентом Джо Байденом. Крім спільної заяви також було підписано кілька важливих угод. Про що домовилися Зеленський і Байден, що передбачають нові договори і про що український президент говорив в Стенфорді – в матеріалі «Слово і діло».

А чим раніше закінчувалися переговори президентів України і США, можна подивитися на інфографіці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: